torsdag 15 november 2007

Flängande vardag

Den har varit på väg att bryta ut. Puttrat ganska länge under ytan. Men den vill liksom inte riktigt komma igång. Förkylningen alltså.
.
Jag har varit ledig från jobbet idag och räknade med att den skulle bryta ut till morgonen/dagen. Men den puttrar på och jag inte riktigt avgöra om jag är sjuk eller inte. Sällan jag har lättare förkylningar. Utan det brukar bli en riktig brakförkylning där man nyser stup i kvarten och får en så täppt näsa så man låter som Kalle Anka.
.
Tidpunkten är som vanligt illa vald. Fullt schema nu med mycket resor. Blir Sthlm imorgon kväll för ett möte med LSU. Därefter är det konferens med UH i Gbg på lördag kväll/söndag dag och tillbaka hit på kvällen. Måndag-tisdag är det fulltecknat med möten, lektioner och föreläsningar från gryning till skymning. Onsdag-Torsdag är det konferens med jobbet i Linköping. Sedan avsätts hela nästa helg till styrelsemöte i Sthlm.
.
Flänger och far alltså. En vacker dag är detta ingen vardag längre utan man kan leva som lite mer normala människor, med lite lediga kvällar och helger. Den dagen närmar sig onekligen och börjar kännas som en realitet! Känns ganska bra.

1 kommentar:

Anonym sa...

Menar du när du blir pensionär? (;